Facebook, Rujukan Usahawan

Idea promosi di facebook

Korang pernah jadi macam aku tak?

Taip kat Facebook, lepas tu delete. Taip je delete. Last-last tak taip langsung!

Jadi blur, tak ada idea nak taip apa. Lagi-lagi kalau nak jual barang. Lagi la kelaut nak buat ayat-ayat manis ni.

Ni aku nak kongsikan dengan korang cara aku belajar sekarang buat iklan jual barang kat Facebook.

Aku dah la idea kadang-kadang tak datang. Nak kata aku busuk, mustahil la.

Dengan 176 Template Copywriting The Story Selling ni, kerja jual barang aku mudah!

Tak payah nak pikir apa dah. Aku copy, edit letak produk aku dan paste saja kat Facebook.

Kalau nak laju iklan tu, buat la Fbads sikit. Baru umph! So la ni aku tak pening kepala nak buat ayat macam mana dah. Semua siap sedia.

Tengok dekat sini: [info lanjut] https://bukulali.onpay.my/order/form/TSSPL/1085

Paling best dapat Ebook Bonus Cara nak buat Story Selling. Ni paling aku suka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.